Beheer van uw laadpunt

De slimme laders van ICU Charging Equipment zijn voorzien van een communicatiemodule waarmee ze in verbinding staan met een online beheersysteem. Dit houdt in dat u op elk moment, overal ter wereld uw laadgegevens via smartphone, tablet of pc kunt inzien en uw laadstation kunt beheren.

 • Altijd en overal inzicht en beheer

  Uw laadgegevens worden beheerd en opgeslagen in de cloud. Dit houdt in dat u altijd en overal real-time toegang heeft tot uw laadpunt kunt bekijken hoeveel stroom is geladen. Daarnaast kunt u de laadgegevens eenvoudig exporteren naar een spreadsheet.

 • Openingstijden en pasbeheer

  Via het beheersysteem kunt u zelf de belangrijkste zaken met betrekking tot uw laadstation regelen. Zo is het mogelijk om de openingstijden in te stellen en de toegang tot uw laadstation te managen door middel van het toevoegen van laadpassen.

 • Bedraad of draadloos toegang

  De intelligente laadpunten van ICU zijn voorzien van een ethernetpoort of een SIM-kaart. Dit betekent dat het laadpunt draadloos via een GPRS-verbinding kan worden gekoppeld met het internet of dat deze bedraad wordt aangesloten via een internetkabel op het lokale netwerk.

 • Service op afstand

  Met het beheersysteem van ICU is het mogelijk om service op afstand te verlenen. Dit houdt in dat de professionele serviceorganisatie van ICU u kan ondersteunen, maar dat u ook zelf ook controle heeft over uw laadstation. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk zelf een stekker op afstand te ontgrendelen.

ICU EZ computer

ICU EZ beheersysteem

Voor het beheren van oplaadpunten, het verrekenen van verbruikte energie en ondersteuning op afstand, heeft ICU het gebruiksvriendelijke backofficesysteem EZ ontwikkeld. Zoals de naam suggereert is EZ een platform dat het beheren van oplaadpunten echt 'easy' maakt. Met het beheersysteem kan overal ter wereld op elk gewenst tijdstip op de laadpunten worden ingelogd en real-time de status worden opgevraagd. Zo heeft u waar dan ook ter wereld altijd volledig inzicht in uw laadvoorziening.

 

 • ICU EZ Dashboard

  Dashboard

  Duidelijk dashboard met een totaaloverzicht van laadpunten en transacties.

 • ICU EZ Details

  Laadpunt details

  Gedetailleerde informatie over laadstations. In dit overzicht kunnen bijvoorbeeld openingstijden worden ingesteld.

 • ICU EZ Overview

  Overview 

  ICU EZ biedt een beknopt totaaloverzicht waarmee de beheerder snel en duidelijk de real-time status van alle laadstations kan inzien.

Top