Service en onderhoud

De laadstations van ICU worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd met hoogwaardige onderdelen. Daarom kunt u met ICU altijd vertrouwen op een volle accu van uw elektrische auto. Mocht u om welke reden dan ook toch niet kunnen laden, u wilt uw laadpunten laten onderhouden of u heeft vragen over de werking van uw laadstation, dan staat ICU voor u klaar.

  • Professionele serviceorganisatie

    Met ICU kiest u voor de zekerheid van een opgeladen accu en betrouwbaar elektrisch laden. Indien nodig kunt u daarnaast altijd rekening op de juiste ondersteuning. ICU beschikt over een professionele serviceorganisatie, zodat u met vragen over de werking van uw laadstation altijd terecht kunt.

  • Ondersteuning op afstand

    De slimme laadpunten van ICU zijn voorzien van een modem waarmee ze met het internet in verbinding staan. Dit houdt in dat uzelf, maar ook de service-experts van ICU altijd real-time de status van het laadstation in kunnen zien. In het geval van een onverhoopte storing, kan deze veelal al op afstand worden geconstateerd voordat een gebruiker dat merkt. Ook kunnen veel problemen op afstand worden geholpen en dat betekent een hogere betrouwbaarheid en minder kosten voor u.

  • Kenniscentrum

    ICU Charging Equipment is sinds 2008 actief in de markt van elektrisch vervoer. Dankzij deze jarenlange ervaring beschikt ICU over een grote hoeveelheid kennis op het gebied van het opladen van elektrische auto's. Bij vragen wordt u daarom altijd snel en vakkundig geholpen.

Service laadpalen

Serviceplannen

ICU Charging Equipment biedt verschillende plannen voor het beheren en onderhouden van laadstations. Bent u al klant bij ICU of wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot service en onderhoud? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Top