Thuis opladen

 • Altijd een geschikt laadstation voor uw auto

  De oplaadpunten van ICU werken met iedere elektrische auto. Daarnaast zijn de laders leverbaar in verschillende vermogens, kunnen worden verbonden met het internet en worden geactiveerd met een laadpas. Hierdoor is er altijd een laadstation dat perfect aansluit bij uw wensen.

 • Snelle en zorgeloze installatie

  ICU werkt met een Europees netwerk van vakkundige installateurs voor het plaatsen van laadstations. Hierdoor wordt uw ICU lader altijd veilig en volledig gebruiksklaar opgeleverd. Zo kunt u thuis direct zorgeloos uw elektrische auto laden.

 • Kosten van de geladen stroom verrekenen

  Als zakelijke rijder die thuis de auto oplaadt, wilt u natuurlijk dat u gecompenseerd wordt voor de geladen stroom net als dat voorheen met de brandstof werd gedaan. Met de laadstations van ICU kunnen de kosten van de stroom eenvoudig automatisch met uw werkgever worden verrekend. ICU werkt voor de facturatie samen met gerenommeerde partners.

 • SIM-lock vrij

  Met een laadstation van ICU bent u vrij in de keuze van een dienstverlener voor het verrekeken van stroom. Volledig 'SIM-lock vrij' dus, waardoor u volledige vrijheid heeft in het afsluiten van een oplaad abonnement.

Laadstations voor thuis

 • ICU Compact Mini laadpunt

  ICU Compact Mini

  Vanaf € 469 ex. btw

  De ICU Compact Mini is het meest compacte laadpunt in de markt en valt daardoor thuis nauwelijks op aan de gevel. Met een vaste kabel en 'Plug & Charge' werking, is het laadpunt uiterst gebruiksvriendelijk. Kortom, de ideale thuislader voor de EV-rijder die gewoon wil inpluggen en laden.

 • ICU Eve Mini laadpunt

  ICU Eve Mini

  Vanaf € 799 ex. btw

  De ICU Eve Mini is een modern vormgegeven laadstation in een uiterst solide, compacte behuizing die alle nodige functies biedt voor bijvoorbeeld het online declareren van stroomkosten. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden is de Eve Mini zeer gebruiksvriendelijk en concurrerend geprijsd.

 • ICU EVe laadstation thuis

  ICU EVe

  Vanaf € 1.699 ex. btw

  De ICU EVe is een geavanceerd laadstation met een LED-display en een modern design. De EVe is uitermate geschikt om thuis twee elektrische auto's tegelijkertijd te laden en biedt slimme functies voor het automatisch verrekenen van stroom.

Welk oplaadpunt is voor mij het meest geschikt?

Weet u niet precies welk laadstation optimaal geschikt is om thuis uw elektrische auto op te laden? Wij helpen u graag! Klik op onderstaande button voor een advies op maat.


Waarom thuis een oplaadpunt?

Bij veel elektrische auto's en plugin hybrides wordt een stekker meegeleverd waarmee de auto via het gewone stopcontact kan worden opgeladen. Dus waarom een speciaal oplaadpunt aanschaffen?

 • Veiliger

  Een elektrische auto wordt veelal gedurende enkele uren opgeladen. Dit betekent dat het stopcontact meerdere uren lang op volledig vermogen belast wordt. Dat kan leiden tot overbelasting of zelfs brandgevaar. De laadstations van ICU hebben ingebouwde veiligheidsmiddelen om dit te voorkomen.

 • Sneller laden

  Het vermogen dat een gewoon stopcontact kan leveren is beperkt. Voor de meeste toepassingen in huis is dat geen probleem, maar de elektrische auto wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geladen hebben. Een laadpunt is hier speciaal voor ontworpen. Opladen via een oplaadpunt gaat daarom twee tot wel tien keer zo snel.

 • Stroom verrekenen

  Als zakelijke rijder wilt u de stroom die u thuis laadt natuurlijk graag verrekenen met uw werkgever. Met een stopcontact is dat niet mogelijk omdat de stroom waarmee de auto geladen wordt niet kan worden gemeten. Met een laadstation is het verrekenen van stroom wel mogelijk en kan dit zelfs automatisch zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

Top