Verrekenen van stroom met laadpunten

De laadstations van ICU Charging Equipment doen meer dan alleen het leveren van stroom. De slimme laders zijn onder andere ook in staat om de geladen stroom te verrekenen. Ideaal als u thuis de auto van de zaak oplaadt of als u als bedrijfseigenaar de kosten voor gastgebruik van uw laadpaal wilt verrekenen.

 • Gecertificeerde energiemeter, geschikt voor declaratie

  De hightech laadstations van ICU zijn voorzien van een meter die bijhoudt hoeveel energie geladen wordt. Ideaal voor leaserijders die de thuis geladen energie met de werkgever willen verrekenen of organisaties die de kosten voor gastgebruik willen factureren. ICU gebruikt alleen gecertificeerde energiemeters geschikt voor declaratie aan de werkgever en de belastingdienst.

 • Thuis geladen stroom verrekenen voor leaserijders

  Als leaserijder die de elektrische auto thuis op de oprit oplaadt, wilt u de kosten van de geladen stroom natuurlijk graag vergoed hebben van uw werkgever. Met de laadstations van ICU kan dat automatisch via internet. De meterstanden worden automatisch doorgegeven aan de leasemaatschappij of werkgever en kunnen eenvoudig worden vergoed.

 • Uw laadstation terugverdienen

  Als u een laadpaal bij het bedrijf of op (semi)openbaar terrein heeft staan, kunt u ervoor kiezen de kosten van het gebruik te verrekenen met de gebruiker. Op deze manier kunt u de investering van uw laadpaal terugverdienen. Met ICU kunt u kiezen voor verschillende abonnementen, zodat u de dienst kunt kiezen die het best bij u past.

 • SIM-lock vrij, eigen keuze dienstverlener

  Met ICU bent u niet gebonden aan een vast abonnement. Voor de verrekening en facturatie werkt ICU namelijk samen met verschillende bekende dienstverleners. Daarom bent u vrij uw keuze en kunt u een laadabonnement afsluiten dat het best bij u past. Volledig SIM-lock vrije laadstations dus.

Verrekenen laadpunt laadpas

Meer informatie over verrekenen

Wilt u meer weten over het verrekenen van de kosten met een laadstation of u wilt graag weten welke abonnementen bij ICU mogelijk zijn? Wij helpen u graag! Klik op de button hieronder om naar onze contactpagina te gaan.

Top