Laadpalen voor gemeenten en openbaar terrein

 

 • Complete aanleg van openbare laadinfrastructuur

  Steeds meer gemeenten signaleren de opkomst van elektrisch vervoer en nemen het initiatief het duurzaamheidsbeleid te versterken. Het aanleggen van een dekkende oplaadinfrastructuur is een belangrijke stap om de CO2-uitstoot terug te brengen. ICU verzorgt hiervoor een vlekkeloze uitrol van de complete laadinfrastructuur voor openbaar terrein.

 • Een duurzaam initiatief

  Met de plaatsing van oplaadpunten in uw gemeente maakt u het inwoners mogelijk over te stappen op elektrisch rijden. Een duurzaam initiatief, omdat elektrisch vervoer de uitstoot van schadelijke gassen in uw gemeente terugdringt en zorgt voor schonere lucht. Kortom, elektrisch rijden draagt bij aan een prettiger leefomgeving.

 • Een professionele serviceorganisatie

  ICU verzorgt niet alleen de plaatsing van laadstations in uw gemeente, maar regelt ook het beheer van de oplaadinfrastructuur en ondersteuning van berijders. Dankzij een professionele serviceorganisatie, kunt u met ICU vertrouwen op de juiste aandacht en expertise voor uw project.

 • Gecertificeerde laadstations, een zekere keuze

  De laadstations van ICU zijn getest door onafhankelijke keuringsinstanties. Hierdoor hebben de producten van ICU als enige in de markt een DEKRA (voorheen KEMA) certificering en zijn ze Z.E. Ready gekeurd. Hiermee kiest u voor aantoonbaar beproefde laadinfrastructuur.

 • Ervaren speler met kennis van energie

  ICU is in 2008 gestart met het ontwikkelen van laadstations en heeft hierdoor veel ervaring met het opladen van elektrische auto's op openbaar terrein. ICU is daarnaast een onderdeel van Alfen, marktleider op het gebied van transformatorstations in Nederland. Hiermee heeft ICU kennis van het elektriciteitsnet.

 • Solide partnerschappen voor een compleet aanbod

  ICU hecht veel waarde aan de kwaliteit van laadstations en heeft zich daarom toegespitst op ontwikkeling en productie. Voor het verrekenen van stroom en installatie werkt ICU samen met vertrouwde partners. Zo krijgt elk deel van uw project de aandacht die het verdient van dé expert op dat gebied.

Laadpunten voor openbaar terrein

 • ICU Twin laadpaal openbaar terrein

  ICU Twin

  Vanaf € 2.749 ex. btw

  De ICU Twin is een bekend gezicht in het openbare terrein en is dan ook het meest geplaatste laadpunt in het publieke domein. Duizenden EV-rijders vertrouwen dan ook op de Twin om hun elektrische voertuig op publieke locaties op te laden. Met de nieuwste generatie van de Twin, heeft ICU de jarenlange ervaring met publiek laden verwerkt in een laadpunt dat perfect geschikt is voor het openbare terrein.

 • ICU Tube laadpaal openbaar terrein

  ICU Tube

  Vanaf € 4.599 ex. btw

  De Tube is een stijlvolle verschijning in het straatbeeld. De behuizing van deze ICU is volledig gemaakt van roestvast staal (RVS) en is daardoor ultiem robuust. Dit maakt de Tube perfect geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte. Onder de vandaalbestendige buitenkant van het laadpunt, zit de hightech elektronica van ICU waarmee het laadpunt op afstand kan worden beheerd en kosten met gebruikers kunnen worden verrekend.

Top