Laadpunten in de parkeergarage

 • Altijd een geschikt laadstation in de parkeergarage

  De laadstations van ICU zijn geschikt voor iedere elektrische auto. Daarom bent u altijd zeker dat u of uw bezoekers kunnen laden. Daarnaast zijn de producten van ICU verkrijgbaar in verschillende laadvermogens en met diverse functionaliteiten. Daardoor is er altijd een laadstation dat perfect geschikt is voor uw situatie in de parkeergarage.

 • Kosteloos inzicht en beheer op afstand

  Met de slimme laadstations van ICU heeft u inzicht in de laadgegevens en het verbruik. Ook kunt u het laadpunt op afstand beheren. Dat houdt in dat u gebruikers kunt toevoegen en openingstijden kunt instellen. Indien het laadstation via de internetkabel wordt aangesloten kan dat zelfs kosteloos met behulp van het ICU EZ beheersysteem.

 • Laadkosten verrekenen

  U kunt ervoor kiezen om de kosten voor de geladen stroom af te rekenen met gebruikers. Dit kan met ICU laadpunten volledig automatisch via het internet. Zo kunt u de investering van het laadstation bijvoorbeeld terugverdienen. Omdat ICU laadstations SIM-lock vrij zijn, kunt u zelf kiezen voor de aanbieder en het laadabonnement dat het best bij u past.

 • Voordelig aansluiten en slim laden

  De ICU EVe en Twin laadstations van ICU zijn in staat het laadvermogen zelf af te stemmen op de installatie. Dit betekent dat een laadstation aan kan worden gekoppeld aan voordeliger aansluiting, maar toch kan laden op hoge snelheid. Als twee auto's worden aangesloten die meer vermogen vragen dan beschikbaar, zal het laadstation de energie zelf verdelen over beide voertuigen.

Laadstations voor parkeergarages

 • ICU Compact Mini laadpunt

  ICU Compact Mini

  Vanaf € 469 ex. btw

  De ICU Compact Mini is voorzien van een vaste kabel en start het laden automatisch als de stekker in de auto wordt gestoken. Kortom, optimaal gebruiksgemak. Deze ICU is het meest compacte laadstation in de markt en neemt daardoor nauwelijks ruimte in aan de wand van de parkeergarage.

 • ICU EVe Mini laadstation

  ICU Eve Mini

  Vanaf € 799 ex. btw

  De ICU Eve Mini dankt zijn naam aan het geringe formaat van het laadstation. Hierdoor neemt het laadstation een minimale hoeveelheid ruimte in aan de wand van de parkeergarage. Ondanks dat biedt de Eve Mini een veelzijdigheid aan functionaliteiten voor het automatisch verrekenen van energie en kan worden geleverd met vaste kabel of stopcontact.

 • ICU EVe laadstation thuis

  ICU EVe

  Vanaf € 1.699 ex. btw

  De EVe is het meest geavanceerde laadstation in de markt. Deze ICU heeft een LCD display en een robuuste, modern vormgegeven behuizing die perfect past in de parkeergarage. Dit geavanceerde laadstation is in staat zelf de beschikbare stroom te verdelen, automatisch kosten te verrekenen en kan worden gekoppeld aan een voordelige aansluiting.

Welk oplaadpunt voor in de parkeergarage?

Weet u niet precies welk oplaadpunt het meest geschikt is voor bij u in de parkeergarage? ICU biedt een brede reeks laadstations voor iedere toepassing en voorziet u graag van een passend advies. Klik op onderstaande knop om naar de keuzehulp te gaan.


Top