Help ons innoveren, kom werken bij ICU!

Engineer laadstations

De wereld van elektrisch vervoer groeit hard en is sterk in beweging. Daarom is ICU Charging Equipment geregeld op zoek naar gemotiveerd talent om ons team te versterken. ICU biedt een energieke, dynamische werkomgeving voor onder andere hard- en software engineers, servicemedewerkers, monteurs en technici. Kortom, kansen en mogelijkheden genoeg om jezelf te ontwikkelen binnen jouw interessegebied!

ICU, a company of Alfen

ICU Charging Equipment is een onderdeel van het Nederlandse bedrijf Alfen, dat al meer dan 75 jaar innovatieve oplossingen biedt voor het verdelen van elektrische energie. Alfen staat bekend om haar transformatorstations, waarmee honderdduizenden huishoudens van energie worden voorzien, maar ontwikkelt ook hightech systemen voor energieopslag.

In 2008, bij de introductie van elektrisch vervoer, is Alfen onder de naam ICU gestart met het ontwikkelen van laadstations om de invloed van elektrische auto’s op het elektriciteitsnet te onderzoeken. Inmiddels is ICU uitgegroeid tot een internationale organisatie met een brede reeks laadoplossingen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Klik op onderstaande knop om het vacatureaanbod op de website van Alfen te bekijken.

Top