Waar kan ik mijn oplaadpunt kopen?

Onderstaand vindt u een overzicht van leveranciers waar u uw ICU laadstation kunt kopen. Vraagt u liever direct een offerte aan via de website of weet u nog niet precies welk laadstation de beste keuze is voor u? Klik dan hier voor de keuzehulp.

ICU Dealerkaart

Hieronder vindt u een volledig overzicht van de verkooppunten waar u ICU laadstations kunt aanschaffen.ICU logo = ICU vestigingen
Blauw = Gecertificeerde ICU dealers en installateurs
Grijs = ICU dealers en installateurs
Oranje = Z.E. gekeurde installateurs

ICU Certified Dealers

Onderstaande partners zijn gecertificeerde ICU Dealers. Dit houdt in dat deze resellers producttrainingen hebben gevolgd en beschikken over een grote expertise van ICU laadstations. Voor een overzicht van alle ICU dealers, verwijzen wij u naar onze plattegrond onderaan deze pagina.

 • Logo Breed EV

  Breed EV

  Breed EV Solutions helpt bij aankoop, plaatsing, installatie, beheer, onderhoud en financiering van Laadstations. Gevestigd in Almere.

 • Logo Energie Planeet

  Energie Planeet

  Energie Planeet is een onafhankelijk advies- en projectbureau dat u helpt bij de verduurzaming van uw energiehuishouding. Gevestigd in Almere.

 • Logo GreenFlux

  GreenFlux

  Dienstverlener op het gebied van elektrisch vervoer met laadpassen en systeem voor facturatie. Gevestigd in Amsterdam.

 • Logo Kremer

  Kremer

  Kremer is een technisch installatiebureau met kennis van elektrotechniek, automatisering en ICT. Vestigingen in Oost-Nederland.


 • Logo Van Leeuwen Oplaad

  Van Leeuwen Oplaad

  Een totaalaanbieder op het gebied van laadoplossingen van advies tot uitvoering. Gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

 • Logo Mansveld

  Mansveld

  Mansveld is een elektrotechnisch installateur met een focus op innovatieve projecten voor de utiliteitsbouw. Gevestigd in Eindhoven.

 • Logo Paree

  Paree

  Paree installeert, onderhoudt en programmeert installaties voor de elektro-industrie. Gevestigd in Heerenhoek, Zeeland.

 • Logo Smit Elektra

  Smit Elektra

  Smit Elektra is een bedrijf dat voorziet in elektrotechnische installaties. Gestigd in Volendam. • Van advies en ondersteuning in de vorm van een EV-Wagenparkscan tot het van A tot Z coördineren van alles wat u nodig heeft om zorgeloos elektrisch te kunnen rijden.
Top